Product was successfully added to your shopping cart.

0727.763.381 (L-V: 10-18) CONTACTEAZĂ-NE

0item(s)

Nu ai adaugat inca produse in cos.

Politica de confidentialitate

HobbyMag.ro este un partener de incredere, care pune pret pe confidentialitatea datelor dumneavoastra. Avem o politica anti-spam si va asiguram ca va vom trimite doar email-urile pe care le-ati solicitat.

Datele personale sunt culese numai pentru uzul firmei  care detine marca si site-ul www.hobbymag.ro  si sunt prelucrate in scopul realizarii activitatii comerciale a firmei, a promotiilor si reclamei, cu respectarea imperativului de ocrotire a datelor impus de legislatie prin Legea nr.677/ 2001. Furnizand datele cu caracter personal, sunteti de acord cu prelucrarea lor de catre firma si a partenerilor sai, precum si cu primirea de comunicari comerciale din partea acestora.

Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere incetarea prelucrarii lor de catre firma sau de a se impotrivi folosirii lor. In acest sens, va rugam sa ne contactati via e-mail la office@hobbymag.ro

Ceea ce vom colecta?

Putem colecta urmatoarele informatii:

  • nume
  • informatii de contact inclusiv adresa de email
  • informatii demografice, cum ar fi codul postal, preferinte si interese
  • alte informatii relevante pentru cercetarea clientilor si / sau oferte.

Ce facem cu informatiile pe care le colectam?

Avem nevoie de aceste informatii pentru a întelege nevoile dvs. si a va oferi un serviciu mai bun si, în special, pentru urmatoarele motive:

  • Pastrarea unor înregistrari interne.
  • Putem folosi informatiile pentru a îmbunatati produsele si serviciile noastre.
  • Putem trimite periodic e-mailuri promotionale despre produsele noi, oferte speciale sau alte informatii pe care credem ca le puteti gasi interesante folosind adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o.
  • Din timp în timp, am putea folosi, de asemenea, informatiile dumneavoastra pentru a va contacta în scopuri de cercetare de piata. Noi va pot contacta prin e-mail, telefon, fax sau e-mail. Putem folosi informatiile pentru a personaliza site-ul în functie de interesele dumneavoastra.

Securitate

Ne angajam pentru a va asigura ca informatiile dvs. sunt securizate. În scopul de a preveni accesul neautorizat sau divulgarea, ne-am pus in practica proceduri fizice, electronice si manageriale pentru a proteja si securiza informatiile pe care le colectam online.

Informatiile personale

Puteti alege sa se restrictioneze colectarea sau utilizarea informatiilor dumneavoastra personale în urmatoarele moduri:

  • ori de câte ori vi se cere sa completati un formular pe site, cautati caseta pe care puteti sa faceti click pentru a indica faptul ca nu doriti ca informatiile sa fie folosite de catre oricine în scopuri de marketing direct;
  • daca anterior ati fost de acord sa va folosim informatiile dvs. personale în scopuri de marketing direct, va puteti schimba optiunea în orice moment, prin scris sau email-ne la: office@hobbymag.ro