Product was successfully added to your shopping cart.

0727.763.381 (L-V: 10-18) CONTACTEAZĂ-NE

0item(s)

Nu ai adaugat inca produse in cos.

Start set Tren de calatori elvetian SBB cu lumini si sunet, Marklin my world

Start set Tren de calatori elvetian SBB cu lumini si sunet, Marklin my world

380,00 RON

(Stoc epuizat)

  • Marklin 29335 Marklin 29335

Start set Tren de calatori elvetian SBB cu lumini si sunet, Marklin my world

Prezentare

MARKLIN - 29335, H0(1:87)

Disponibilitate: Stoc epuizat

380,00 RON

Detalii

Trenul este alimentat cu baterie si are cuple magnetice intre vagoanele individuale. Exista o unitate cuplata permanent, constand dintr-o locomotiva si un vagon  de pasageri cu suport pentru baterii incorporate. Trenul are 3 trepte de viteza atat in ​​fata, cat si in spate, 3 functii de sunet si faruri duble.
Lungimea toatala a trenului este de 63 cm.

Setul contine :

- Trenul de calatori elvetian SBB
- 12 sine curbe R1 din material plastic, 7 sine drepte din material plastic, 5 sine drepte mai lungi, 2 sine curba mai stransa, 1 macaz abatere spre stanga, 1 macaz cu abatere spre dreapta
- wireless Märklin Power Control, usor de utilizat
- 4 baterii AA si 2 baterii AAA, iar trenul poate fi controlat in 2 frecvente diferite, astfel incat un alt tren electric cu acumulator poate fi actionat simultan cu acest set.
Märklin my world - Este un sistem de trenuri de jucărie pentru copii in vârstă de 3 ani + .Una dintre cele mai frumoase plăceri din viață este bucuria de a te juca. Trenurile de jucărie din seria Märklin sunt construite tocmai pentru această bucurie. Acestea se concentrează asupra copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani (recomandare) și sunt deosebit de durabile. Mai presus de toate, ele se comporta bine, deoarece cu componentele lor robuste oferă tot felul de distracții spontane. Aceste modele sunt reduse la scară tocmai pentru a fi potrivite pentru copii, asemanadu-se foarte mult cu trenurile din viață reală. Chiar și fără pista, pe o podea netedă, cele trei nivele de viteză, precum și funcțiile de sunet luminoase și realiste, fac aceste trenuri o adevărată bucurie si o joaca într-o varietate de situații.
Produsele sunt fabricate in Germania si beneficiaza de o garantie de 6 luni.

Mai multe informatii

Cod produs29335
Scara1:87 HO
ProducatorMARKLIN
EpocaVI (dupa 2006)
Cai FerateSBB
SistemBaterii
Termen de garantie12 luni
Piese de schimb la furnizorNu