HobbyMAG: Lumea ta, regulile tale!

Povestea noastra a inceput in 1991. Axati pe un profil electronic si IT, anul 2008 ne-a surprins in plina cautare a unui hobby inedit. L-am descoperit la 1632 km distanta, in varianta business a pasiunii pentru modelism.

In centrul unei expozitii de amploare am aflat ca trenuletele electrice sunt o infima parte a tot ceea ce inseamna jocul cu machete. Departe de lumea automobilelor din zilele noastre, se intindeau sute de metri de sine, mii de modele de aeroplane si nave si pe tot atatia oameni de toate varstele - pioni in marime naturala a imensei diorame puse in scena.

Cuprinsi de spiritul ludic, ne-am reintors in tara cu dorinta de a raspandi o cultura subdezolvata pe plaiurile mioritice. Acum avem know how-ul si experienta necesare sadirii unei astfel de pasiuni in mintea tuturor celor care ne viziteaza. Cunoastem, descoperim, cladim, consiliem si oferim toate resursele de care dispunem oamenilor ce ni se aseamana.Viitorul colectionarilor, dar si al incepatorilor este procuparea noastra fundamentala.

Suntem diferiti atunci cand stim ne punem in mintea consumatorului ahtiat dupa locomotive de epoca sau avioane militare si reusim sa il inspiram prin tinuturile noastre de poveste. Cea mai mare resursa a pasiunii noastre este satisfactia de a finaliza proiecte vaste:

Visele marete ale oamenilor care stiu sa se joace prin activitati inteligente.


Misiunea noastra

Visam catre infiintarea celui mai dinamic club al modelistilor din Romania. Dorim sa comunicam unor persoane dornice sa isi extinda cunostintele despre hobby-ul lor, dar si celor neinitiati care inca mai cauta “acel ceva” al timpului lor liber.

Ne place sa colectionam modele ce au stat la baza istoriei tehnologice, insa putem la fel de bine sa asezam piesa cu piesa si sa cladim gari, porturi si aeroporturi, sate si orase, parcuri de distractii.

Copiii sunt motivul care a stat la baza cautarilor noastre. Resursele limitate in domeniul jocurilor interactive ne-au impins in afara granitelor, pentru a imprumuta o modalitate de distractie complexa si antrenanta. La fel ca si ei, noi adultii am fost atrasi de lumile imaginare in care puteam construi orice. La intersectia realitatii adultilor cu imaginarul copiilor ne-am gasit prinsi in jocul locomotivelor cu abur, al casutelor de la campie, al tunelelor de prin munti.

Multumim si spor la cumparaturi!

Echipa HobbyMAG

Back to Top