Politica de retur

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/ a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa: office@hobbymag.ro

Expediati produsele prin curier sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Brazilia nr. 52, Sector 1, Bucuresti nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile.

NU se va returna costul transportului. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor se va reține taxa de transport.
 
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. 

Recomandam ca produsele returnate să fie în aceeași stare în care au fost livrate.

- Dacă sunt achizitionate mai multe produse de același fel și doriti să le returnati pe toate, asigurati-va că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

- Pentru a primi rambursarea integrala a sumelor platite, recomandam ca produsele ce urmeaza a fi returnate sa nu prezinte urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, lipici, ume de adeziv, șocuri mecanice sau electrice, intervenții neautorizate, accesorii lipsa, exceptie facand urmele de manipulare necesara pentru determinarea functionarii produselor (scoaterea din cutie, testarea si ambalarea in starea initiala), in caz contrar avem dreptul de a aplica o diminuare corespunzatoare a valorii produsului/produselor.

- Nu se pot returna produse care sunt, după efectuarea returului, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente (Kit-uri din plastic construite partial sau complet lipite, puzzle asamblat, piese lipsa din kit-uri si pungile desigilate ale acestora)

- Nu se pot returna produsele sigilate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator (filtre de apa, sticle pliabile)

- Un produs comandat pe PFA sau Persoana Juridica, nu beneficaza de retur in 14 zile, deoarece persoanele juridice nu au calitatea de consumator conform OUG 34/2014.

Taxa transportului produselor trimise neeligibile pentru retur va fi suportat de catre expeditor.

Vom efectua rambursarea sumelor platite de dvs. folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Back to Top