Politica de retur

 


Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/ a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa: office@hobbymag.ro

Expediati produsele prin curier sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Brazilia nr. 52, Sector 1, Bucuresti nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Produsele returnate trebuie sa fie complete, in ambalajul original insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis, si toate documentele cu care au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile.

NU se va returna costul transportului. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor se va reține taxa de transport.
 
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. 

Vom efectua rambursarea sumei platite de catre dumneavoastra, daca produsul este eligibil pentru revanzare, nu a fost deterorat sau folosit in urma manipularii (despachetare - reinpachetare), este complet si fara zgarieturi.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipularea produsului.

Vom efectua rambursarea sumelor platite de dvs. folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Un produs comandat pe PFA sau Persoana Juridica, nu beneficaza de retur in 14 zile, deoarece nu au calitatea de consumator conform OUG 34/2014 .

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Back to Top